Αποκτήστε τα!

• Ιερόγλυφα

• Οργονίτες

• Ζωγραφική

• Κοσμήματα

• Χαλκογραφίες

• Ψηφιδωτά

• Απαγορευμένη Γνώση

• Τάλισμαν-Σφραγίδες

• Σφραγίδες Ιπποτών

• Τοτεμικά Σύμβολα-Φύση

• Αλχημεία

• Πεντάκτινο-Αρχαία Γνώση

• Βεχένιοι Αστέρες

• Δελφικά Παραγγέλματα

• Γιώργος Μπαλάνος

• Χρηστικά

• Μουσείο Έργων

Παρουσιάσεις:

Η Ιδέα

Οι Συνεργάτες

Εξατομίκευση

Προτάσεις

 

Προσφορές

Ευκαιρίες!
 

 
ΔΩΡΟ - Έκπληξη
για αγορές άνω των 70 ευρώ!
 

 

 

• Τεχνικές • Ιερόγλυφα • Οργονίτες • Κοσμήματα • Τέχνες •

Συνεργάτες

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε λίγα λόγια για τους συνεργάτες του Mystery Symbols.
Οι συνεργάτες μας είναι ανεξάρτητοι καλλιτέχνες κάτω από την ίδια ηλεκτρονική σκέπη.

 

 

LOCUS-7 & ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΑΝΟΣ

Οι τέχνες και οι τεχνικές στις οποίες ειδικεύτηκε η ομάδα των εκδόσεων Locus-7, μέσα από τη μελέτη της Εσωτερικής Παράδοσης, της Έρευνας του Παράξενου, και της μελέτης του Ανθρώπου, υπό την επίβλεψη του Γιώργου Μπαλάνου. Περισσότερες πληροφορίες στο site τους www.locus7.gr (και ειδικότερα www.locus7.gr/locus7.asp)

Για τον Γιώργο Μπαλάνο (www.locus7.gr/balanos.asp) θα ήταν περιττό να αναφέρουμε όλες τις πλευρές του ταλέντου και των γνώσεών του. Εξάλλου, θα έπαυε η σελίδα αυτή να είναι παρουσίαση των συνεργατών του Mystery Symbols, και θα κατέληξε σε λίστα γνώσεων και προτερημάτων του συγκεκριμένου δημιουργού. Ένα μόνο αρκεί να παραθέσουμε σχετικά με τα έργα του Γ. Μπαλάνου που παρουσιάζονται εδώ: Δεν αποτελούν απλώς έργα τέχνης, αλλά βασίζονται σε γνώσεις μοναδικές και πράγματι μυστικές και απαγορευμένες, σε προσωπικές εμπειρίες, και με έμπνευση που αντλήθηκε από πεδία πέρα από το ορατό, το καθημερινό, και το γήινο!
 

ORGONITE (Οργονίτες)

Η τέχνη και οι γνώσεις πίσω από την κατασκευή των οργονιτών, βασισμένων στο έργο και τις μελέτες του Βίλχελμ Ράιχ, μας έδωσαν το κίνητρο να εντάξουμε αυτές τις μοναδικές "ενεργειακές συσκευές" στο Mystery Symbols. Σκοπός μας να σας προσφέρουμε μια εντυπωσιακή προσέγγιση στον χειρισμό της ελεύθερης ενέργειας, σε συνδυασμό με τη Δύναμη των Συμβόλων μοναδικά συνταιριασμένων, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε στην καθημερινή σας ζωή και στις προσωπικές σας αναζητήσεις.

Τα κομμάτια που σας παρουσιάζουμε είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για το Mystery Symbols. Παρ' όλα αυτά, περισσότερα σχετικά είδη και πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site www.orgonite.gr όπου παρουσιάζονται αναλυτικά οι βάσεις της συγκεκριμένης έρευνας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ (ζωγραφική)

Η έμπνευση, όταν πηγάζει από τα πανανθρώπινα σύμβολα του νου και της ζωής μας, δεν μπορεί παρά να δημιουργήσει έργα ικανά να μιλήσουν και να αγγίξουν τις βαθύτερες πηγές γνώσης που υπάρχουν σε όλους μας. Ο Γιώργος Θεοδωράκης, έχοντας μελετήσει πάμπολλες μυστικές παραδόσεις πρωτόγονων και σύγχρονων ανθρώπων και ομάδων, μας προσφέρει έργα εμπνευσμένα από τις μελέτες του.
Σας προτείνουμε να τους αφιερώσετε περισσότερες από μία στιγμές μελέτης, ώστε να ξεδιπλωθεί μέσα σας η δύναμη των συνδυασμών που μας χαρίζει!

ΕΚΑΤΗ (κοσμήματα)

Το κόσμημα, ως φορέας ενέργειας από τη μία, και ως σύμβολο όλων όσων αντιπροσωπεύει, είναι ένας πανάρχαιος σύντροφος, δάσκαλος, όπλο, πηγή έμπνευσης, αλλά και εξουσίας στην πορεία του ανθρώπου προς την εξέλιξη. Κεκτημένο τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών διαχρονικά, μας δίνει τη δύναμη να εντάξουμε στη ζωή μας και να εμπνευστούμε από τα σύμβολα εκείνα που μας εκφράζουν ή που αντικατοπτρίζουν όλα όσα θέλουμε να πετύχουμε.

Η Εκάτη, έχει μελετήσει σε βάθος και για πολλά χρόνια τις δυνάμεις των κρυστάλλων και των μετάλλων, και έχει εμπειρία και γνώσεις στους συνδυασμούς που θα μας βοηθήσουν να συντονιστούμε με τις δονήσεις των δώρων αυτών της Μητέρας Φύσης. Έτσι, τα συνδύασε με τις απεικονίσεις συμβόλων που θα μας εμπνεύσουν, θα μας εμψυχώσουν, θα μας δυναμώσουν ώστε να διανύσουμε με μεγαλύτερη ευκολία το δρόμο που διάλεξε ο καθένας μας. Εκμεταλλευτείτε τα!

ΟΜΑΔΑ "ΠΑΠΥΡΟΣ"

Μια τριμελής ομάδα από τον ακριτικό Έβρο, αθόρυβη μα εξαιρετικά αποτελεσματική, βασιζόμενη σε δικούς της πειραματισμούς και έρευνες, μας προτείνει κομμάτια που προέκυψαν χρηστικά και ...χρήσιμα, δοκιμασμένα από τους ίδιους. Αυτό και μόνο, σε συνδυασμό με τη φόρτιση που προκύπτει από τη γνώση των συμβόλων και των δυνάμεών τους, κάνει τα έργα τους περιζήτητα και πολύτιμα για τις ιδιότητές τους.

ΟΜΑΔΑ "ΛΥΚΩΡΕΙΑ"

Το όνομα αυτό επέλεξε ως ταυτότητα η ομάδα με τη μεγαλύτερη εμβάθυνση στο συμβολισμό και στην τελετουργική μαγεία, απ' όσες γνωρίζουμε. Λίγες ομάδες έχουν πράγματι προχωρήσει στην πράξη, σε τόση έκταση, μετά την ενδελεχή μελέτη της εσωτερικής παράδοσης και ιδίως του δυτικού αποκρυφισμού. Όμως, δεν παρέμειναν μόνο στις τελετουργικές πρακτικές ή στην άκρατη βιβλιοφαγία: ανήκουν στη φωτεινή εκείνη μειοψηφία, όπου η ενέργεια την οποία συσσώρευσαν από τις έρευνες, τις μελέτες και την πρακτική ενασχόληση, χρειάστηκε την Τέχνη για να διοχετευτεί. Και είμαστε τυχεροί που αποφάσισαν να τη μοιραστούν με όσους από εμάς ενδιαφερόμαστε! Είναι βέβαιο ότι στο μέλλον θα δούμε πολλά περισσότερα (όπως μας περιέγραψαν και όπως μας... υποσχέθηκαν!).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΑΛΗΣ

Μπορούμε να παρουσιάζουμε για σελίδες το βιογραφικό του Γ. Τσαμαλή, αναφορικά με την παιδεία του και την ευρυμάθειά του. Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι στη χώρα μας που θα μπορούσαν να συναγωνιστούν την ποιότητα και το βάθος των γνώσεών του στις θεωρητικές επιστήμες. Με ιδιαίτερη αγάπη για την ελληνική γλώσσα και την κλασική παιδεία, με πολυετή μελέτη σχεδόν όλων των φιλοσοφικών και θρησκευτικών συστημάτων που απασχόλησαν την παγκόσμια διανόηση, έχει κατακτήσει όχι μόνο το σεβασμό μας ως προς την πληρότητα των γνώσεών του, αλλά κυρίως την εμπιστοσύνη μας στον εντοπισμό των αληθινών πηγών πληροφοριών και της ασφαλούς τεκμηρίωσης.

Έτσι, η χαρά μας ήταν πράγματι μεγάλη όταν μας ανακοίνωσε τη νέα καλλιτεχνική του υλοποίηση των γνώσεων και των τεχνικών που συσσώρευσε όλα τα χρόνια της έρευνάς του.
Ζει, εργάζεται, μεταφράζει, συγγράφει και καλλιτεχνεί ποικιλοτρόπως στην Αθήνα.

 

ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

Σας ενδιαφέρουν:

Καλλιτέχνες & Δημιουργοί

Αν είστε καλλιτέχνης ή χομπίστας και σας ενδιαφέρει η συνεργασία με το Mystery Symbols, αν μπορείτε να προσφέρετε στους ανθρώπους κάτι από τη δύναμη των Συμβόλων, επικοινωνήστε μαζί μας. 

e-mail

 

***